Αποχή των συναδέλφων μας στο Κτηματολόγιο

Αποχή από τα καθήκοντά τους από 14 έως 16/11/2017 αποφάσισαν οι συνάδελφοί μας της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. για τους γνωστούς λόγους (απόπειρα υπαλληλοποίησης) που είχαμε επισημάνει προ ημερών, εδώ.
Η σχετική απόφαση ελήφθη με αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δικηγόρων Κτηματολογίου, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας στις οικείες φράσεις.
Η Ένωση Εμμίσθων Δικηγόρων από την πρώτη στιγμή που της κοινοποιήθηκε το σχετικό πρόβλημα είναι στο πλευρό των συναδέλφων και έχει αποστείλει σχετικές επιστολές στους αρμοδίους Υπουργούς. 
Παράλληλα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις δίκαιες και νόμιμες  αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του ΣΥΔΙΚ και καλούμε τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους για τις δικές τους ενέργειες! 
Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση, η πρωτοφανής απόπειρα υπαλληλοποίησης δεκάδων εμμίσθων δικηγόρων να λάβει σάρκα και οστά και μάλιστα υπό καθεστώς απειλής απόλυσης! 
Απαιτούμε από τους υπευθύνους να αποσύρουν άμεσα την προσβλητική προς το λειτούργημα των δικηγόρων διάταξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πίστωση τραπεζικών λογαριασμών με τις επιστροφές εισφορών τ.ΕΤΕΑΕΠ

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

Σε λειτουργία η υπηρεσία επιστροφής εισφορών 2019-2020 σε έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς